Bergen Storsenter Tannlegepraksis blir OC Bergen Storsenter Tannlegepraksis

Bergen Storsenter Tannlegepraksis i Bergen har blitt en del av den svenske tannhelsekjeden OC Tannklinikker. Nedenfor forteller vi mer om hva dette vil bety for deg som pasient. 

 

Alt er som før, men vi får et nytt navn og ny profil 

Alle oss som tok deg imot tidligere, vil fortsette å ta deg imot akkurat som før. Du vil bli kalt inn på samme måte som før, og du kontakter oss på samme telefonnummer som tidligere.  

 

Denne nettsiden vil fortsatt være aktiv en stund til, og du kan bestille time online akkurat som før. Det som blir nytt er klinikkens navn, logo, profil og nettside. Under sommeren 2024 vil vi endre navn til OC Bergen Storsenter Tannlegepraksis. I forbindelse med dette vil vi få nye skilt med vårt nye navn utenfor klinikken, og vi vil få en ny profil. 

 

Derfor blir vi OC Bergen Storsenter Tannlegepraksis 

Vi har valgt å bli en del av OC Tannklinikker for å kunne fokusere på det vi liker, nemlig å ta vare på deg og tennene dine. OC Tannklinikker støtter oss med blant annet administrasjon, kvalitetssystemer, kompetanseutvikling og de investeringene vi trenger for å kunne fortsette å utvikle vår virksomhet og gi deg den beste mulige tannpleien. 

 

Vårt mål er at du som pasient, uavhengig av alder, skal føle deg trygg og ivaretatt hos oss. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål eller bekymringer. 

 

Hvem er OC Tannklinikker 

OC Tannklinikker er en svensk tannhelsekjede med 37 klinikker i Sverige, Norge og Nederland. OC Tannklinikker har eksistert siden 1989 og er også kjent for å ha utviklet og etablert mobil hjemmetannpleie i Sverige. 

 

Hos OC Tannklinikker får du som pasient moderne og trygg tannpleie av høyeste kvalitet. Med regelmessig og forebyggende tannpleie skaper vi, sammen med deg, forutsetningene for en livslang god munnhelse.